Pubtran – Jízdní řády Vám pomůže najít jakékoliv dopravní spojení po ČR

Ne každý má svoje vlastní vozidlo a tak nezbývá nic jiného než cestovat vlaky či autobusy. Najít správné spojení je ovšem někdy mnohem těžší než se zdá. Pomocnou rukou pro nesnáze v hledání spojů je aplikace, která je najde za uživatele. Hledání je velmi rychlé a je především i spolehlivé. Ať už je cílem cesty jakékoliv místo po České republice, tak s aplikací se na něj uživatel dostane raz dva. Pro vyhledání stačí zadat základní kritéria cesty, pak stačí počkat jen pár vteřin a zobrazí se kompletní výpis spojení.

Pubtran – Jízdní řády je aplikace, kterou si nemohou vynachválit především uživatelé vlaků a autobusů, vyhledává totiž dopravní spojení. Pokud se bude cestovat mezi městy, tak je potřeba vybrat mezi vlakovým a autobusovým spojením, aplikace podporuje i kombinované zobrazení. Jestliže se cestuje po městě, tak je nalezeno nejbližší možné spojení. Nejprve je nutné zadat odkud se jede, poté se vyplňuje cíl cesty a čas. Pak už stačí jen potvrdit hledání tlačítkem „Hledat spojení“.

Aplikace vždy najde nejbližší spojení a poté také spojení následující. Jestliže uživatel potřebuje zjistit spoj, který jede dříve, tak k tomu slouží tačítko „Načíst předchozí spojení“. U každého spojení je uveden přesný čas odjezdu, příjezdu a případně také přestupu. Podle drobných ikonek lze snadno rozpoznat, zda-li se jedná o trolejbus nebo autobus.

Pro přehlednější zobrazení využívá aplikace Google mapu, na které jsou vyznačeny všchny stanice, kolem kterých uživatel pojede, případně může být vyznačena celá cesta, jestliže se jedná o dopravu mezi městy.

Spoje, které byly již v minulosti hledány není nutné hledat znovu, stačí když se navštíví historie hledání a přímo v ní je možné dopravní spojení vybrat.

Pokud má uživatel s informací o spojení další úmysly, tak na ní stačí kliknout a zobrazí se krátká nabídka. Je možné zobrazit detail spojení, sledovat spojení, odeslat spojení prostřednictvím SMS nebo mailu a také je možné ho přidat do kalendáře.

Aplikace je velmi vychvalovaná. Hledání je velmi jednoduché a dokáže ušetřit velké množství času i starostí. Pubtran – Jízdní řády jsou ke stažení zcela zdarma.

[app]cz.fhejl.pubtran[/app]

5 komentářů: „Pubtran – Jízdní řády Vám pomůže najít jakékoliv dopravní spojení po ČR“

  1. Vůbec by nebylo špatné, kdyby ten vyhledávač spojení vůbec fungoval.Tato aplikace je bohužel k ničemu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *