Z tajemné hororové hry Dark Meadow: The Pact Vás bude mrazit v zádech

Dokonale graficky zpracovaná hra, která vyděsí každou náturu. Jedná se o tajemnou hororovou hru s prvky RPG. Ve hře překvapí především velmi dobrá grafika a ostré textury, které jsou doplňovány i dobrými zvukovými efekty. Jedná se o jednu z nejlepších Android her, které jsou free. Hru lze spustit pouze s přístroji obsahující NVIDIA Tegra 3, je totiž velmi náročná.

Hra působí děsivým dojmem už od začátku, kde se hráč probouzí jako hlavní postava hry ve zničené staré nemocnici, ve které se odehrávají šílené věci.  Hráč je zpočátku trochu zmatený a jako jediné zbraně má dřevěnou kuši a meč. Dřevěná kuše umožňuje účinný boj na dálku a meč je pro případy, kdy hráč nestihne sestřelit protivníka včas.

Věc, která je ještě mnohem podivnější něž samotné prostředí hry, tak jsou nepřátelé. Je možné zde narazit na ty nejodpornější možné zrůdy, které vypadají jako vystřižené z filmu Silent Hill. Hráč bude bojovat s velkým množstvím těchto zrůd, které se nachází téměř za každým rohem. I samotné prostředí skrývá podivnosti a věci, které se kolem dějí připomínají spíše noční můru než realitu.

Hlavním úkolem hráče je pochopitelně zabíjet monstra a prosekat se ven z nemocnice. Hra není zrovna jednoduchá na dohrání, ale dokonalá grafika mluví za své. Hráč by si měl také dávat pozor na životy, jelikož útoky monster jsou mnohdy smrtící.

Nevýhodou je náročnost hry, díky které si hru užijí pouze majitelé nových zařízení s NVIDIA Tegra 3. Skvělé je, že tato propracovaná hra je zcela zdarma. Hra je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phosphorgames.DarkMeadow&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5waG9zcGhvcmdhbWVzLkRhcmtNZWFkb3ciXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *